• Bride Nina

Tervetuloa hääblogini pariin!

Tästä alkaa kesän 2021 häiden suunnittelu ja sitä myöten myös blogini aiheen ympärille. Olen sen verran häähullu, että blogin kirjoittaminen omien tulevien häiden suunnittelusta ei ole ollenkaan huono idea. Itse olen juuri se klassinen esimerkki naisesta, joka on suunnitellut häitänsä jo vuosikausia, jopa silloin kun ei ole ollut miestäkään vierellä. :D


Rakastan häitä. Olen ollut muutamissa häissä elämäni aikana ja joka ikinen kerta päivä on ollut tosi ihana ja jotenkin jopa maaginen. Olen elämässäni muutenkin sellainen fiilistelijä, että häiden tunnelmaan on helppo upota, ja sen ilmassa leijailevan rakkauden oikein aistii. Häissä ihmiset ovat positiivisella ja iloisella tuulella, koska juhlitaan yhtä maailman ihanimmista asioista; rakkautta.


Olen aina silloin tällöin lueskellut muiden hääblogeja ja minusta se on ollut niin mukavaa seurailla juhlan muotoutumista morsiamen mukana, joten haluan nyt myös itse luoda muille häitä rakastaville lukijoille vastaavaa sisältöä.


Meidän päätös häistä on ollut jo pitkään puheissa ja nyt se sitten tapahtuu. Halusimme järjestää häät jo vuoden päähän, joten puuhaa valmisteluissa todella riittää tuleville kuukausille! Tosi onnellisella fiiliksellä ja odottavin mielin lähden tätä ihanaa, rakkauden täyteistä juhlaa suunnittelemaan. Toivottavasti saan mukaan aiheesta kiinnostuneita seuraajia ja voin jakaa häiden ilosanomaa myös muille kuin itselleni! :) Tervetuloa mukaan!


-Nina

#häät #häät2021 #hääblogi #hääblogi2021 #tervetuloalukemaan #hääsuunnittelu


27 views0 comments

Recent Posts

See All