• Bride Nina

Kuulumisia ja kaasojen kosinta

Heippa vaan kaikille taas pitkästä aikaa!


Tässä onkin vierähtänyt tovi siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Häihin on sen verran pitkästi vielä aikaa, että tässä ei ole nyt tehty oikein mitään niiden eteen viimeisten 1,5 kuukauden aikana. Ei ole siis ollut paljon kerrottavaa tännekään. Hääpukuja kävin taas elokuun puolessa välissä sovittelemassa sekä Lahdessa että Helsingissä, mutta siitä lisää myöhemmin. Tänään ajattelin kertoa kuinka kosin kaasojani kesällä. Tämän kanssa vierähti myös jonkin verran aikaa, sillä yksi paketti piti lähettää postissa Ruotsiin ja siinä kesti siis yhteensä pari kuukautta! Ihan uskomatonta. Ja kaiken lisäksi yksi lahja oli mennyt rikki. Kiitos sekä Norjan että Ruotsin posti. No mutta joka tapauksessa kaikki kaasot saatiin kosittua ja tässä kerron lisää siitä miten.


Kaasojen kosinta oli minulle aivan uusi juttu häiden suunnittelua aloittaessa, mutta kun törmäsin ideaan jossain netin syövereissä, totesin että haluan myös itse keksiä jonkin pienen yllärin kaasoilleni.


Päädyin paketoimaan Goodieboxin tilausten yhteydessä saamani laatikot juhlavalla lahjapaperilla ja täyttämään ne kivoilla pikku lahjoilla. Jokaisen kaason laatikosta löytyi:

  • Valokuvastrip meistä yhdessä eri tilanteissa vuosien varrelta

  • Kultaisella kynällä nimikoitu kuohuviinilasi (tämä oli se Ruotsiin menneen paketin rikkoutunut osa :( )

  • Tuoksukynttilä

  • Kasvonaamio

  • Suklaata

  • Ja tietysti henkilökohtainen käsinkirjoitettu kortti

Lahja oli siis aika yksinkertainen eikä missään nimessä kallis, mutta jokainen kaaso kuitenkin tuntui tykkäävän lahjasta eikä kostuvilta silmäkulmiltakaan näissä yllätystilanteissa säästytty. <3 Tärkein osa lahjaa oli kortti. Kirjoitin korttiin pyynnön ryhtyä kaasokseni, mutta sen lisäksi halusin kirjoittaa jokaisesta, minulle niin tärkeästä henkilöstä, miksi he ovat minulle tärkeitä ja miksi pidän heistä, ja muistella sitä missä tavattiin ja miten meidän tarinamme alkoi. Alla olevassa kuvassa boksit vielä ilman lahjapaperia. Mallailin sitä miltä laatikon sisusta voisi näyttää. :)

Kuten kuvasta näkyy, kosin siis yhteensä 5 läheistä ystävääni, joten meitä onkin ihan kunnon konkkaronkka. Kirjoitan tästä kaasojen valinnasta vielä lisää erillisessä postauksessaan.


Oletteko te muut kosineet kaasojanne? Jos niin miten? :)


-Nina

49 views0 comments

Recent Posts

See All
 

©2020 by Ever ever after. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now