• Bride Nina

Kuka minä olen?

Hei taas! Tokihan hääblogi on aloitettava aivan alusta eli tietysti kertomalla kuka tekstien takana puuhastelee ja mikä on johtanut blogin aloittamiseen. Joten sen pidemmittä puheitta tässä minun tarinani.Tämän blogin takana olen siis minä, Nina, kohta 35-vuotias Norjassa asuva häiden rakastaja. Olen koulutukseltani Kauppatieteiden maisteri ja työskentelen markkinoinnin parissa rekrytointialan yrityksessä Oslossa. Sulhon kanssa olemme pitäneet yhtä vuodesta 2017, jolloin päädyin myös muuttamaan Suomen ulkopuolelle. Sulhokin on siis kuitenkin ihan suomalainen, mutta viihdymme Oslossa ainakin tällä hetkellä niin hyvin, että liekö koskaan takaisin tullaankaan.


Olen aina ajatellut aloittavani blogin, mikäli joku minua joskus kosii ja haluaa viedä vihille. Tässä siis ollaan, vaikka kestikin. ;) Kuten edellisessä päivityksessä kerroinkin, olen jo vuosia haaveillut häistä ja suunnitellut monenlaisia konsepteja mahdollisesti tuleville häilleni, ja siitä syystä tämä blogikin on hyvä idea. Tykkään lukea myös muiden morsiamien (ja miksei sulhojenkin) hääblogeja ja blogeja ylipäänsä, ja tykkään ajatuksesta jakaa muillekin tätä matkaa hääjuhlaa kohti. Onhan minulla toki muutama kaaso/morsiusneito sekä muita ihania tukijoukkoja joiden kanssa saan näitä juttuja jakaa, mutta tämä blogi toimikoon sitten vielä lisäksi visuaalisena "leikekirjana" ja suunnittelupaikkana minulle itselleni. Josko tässä vaikka auttaisi muita samassa tilanteessa olevia tai levittäisi iloa mukavan sisällön kautta häitä rakastaville lukijoille. Lisäksi täytyy mainita, että kaasoni ovat pitkien matkojen päässä, levittäytyneenä eri maihin ja kaupunkeihin, joten ihan livenä emme pääse jatkuvasti fiilistelemään yhdessä.


Asumme siis tosiaan ulkomailla, mutta häät olisi tarkoitus pitää Suomessa, jotta mahdollisimman moni sukulainen ja ystävä pääsisi paikalle. Meille tärkeintä juhlassa ovat tietenkin siis sen ihmiset. <3 (Ruoan, kakun, hääpuvun jne. lisäksi tietysti ;) ) Järjestelyt saattavat vaatia siis muutamia matkoja sinne sun tänne tämän vuoden aikana, jotta saadaan kaikki sovittua ja suunniteltua valmiiksi. Onneksi aika monen asian voi tehdä kätevästi etänä puhelimen, sähköpostin ja erinäisten sovellusten kautta, ja kaasoja (ja bestmaneja) voi tarvittaessa käyttää paikalla olemista vaativiin asioihin.


Tässä blogissa tulen pohdiskelemaan häiden teemaa, juhlapaikkaa, hääpukua, koristeita, juhlamenua, häiden budjettia ja kaikkea mikä matkan varrella sattuukin tulemaan vastaan!


Tästä tulikin nyt tämmöinen sillisalaatti ja monenlaista muutakin tuli jaettua kuin kertomusta itsestäni, heh. Mutta tähän saatte mitä luultavammin varautua jatkossakin. En nimittäin osaa kertoa mitään asioita lyhyesti, enkä usein myöskään kovin järjestelmällisesti, joten koittakaa kestää!


Myöhemmin kerron meidän tarinan alusta. Miten me tavattiin ja miten tähän pisteeseen on päästy!


Jos tänne joku muukin ensi kesän (tai ylipäätään tulevaisuuden) morsian eksyy, laittakaa kommenttia. Olisi kiva seurailla myös muiden blogeja!


-Nina

40 views0 comments

Recent Posts

See All
 

©2020 by Ever ever after. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now